Text based brand logo

BELIEVE IN YOUR TEAM!

Ismerd meg a futball virtuális világát, ahol a szenvedély, a csapatmunka és a verseny szerves része mindennapjainknak. Itt a lehetőség, hogy valóra váltsd futballálmaidat és részese légy egy lenyűgöző közösségnek.

TABELLA

Csatlakozz hozzánk!

Ismerd meg a bajnokságunkat
Image showcasing the partners of the EUROPEAN GRASSROOTS ESPORTS project

Alulról szerveződünk!

A "grassroots" kifejezés eredetileg a növényvilágban utal arra, hogy az élet a talajszinten kezdődik és onnan nő. Az esport és a hagyományos sportok világában a "grassroots" megnevezést olyan kezdeményezésekre használjuk ahol bárki, függetlenül a tudásától vagy a tapasztalatától, részt vehet az szervezett körülmények közötti versenyeken, csatlakozhat közösségekhez, és élvezheti az adott sportág által nyújtott élményt.

Az Erasmus+ keretein belül kiírt EUROPEAN GRASSROOTS ESPORTS projekttel azt tűztük ki célul hogy segítsünk új csapatoknak és játékosoknak a  versenysorozatunkhoz való csatlakozásban, és végig kisérjük az újoncok integrációját. Legyen a te csapatod is részese ennek az úttörő projektnek! 

Image showcasing the HPCL Discord channel

Több mint 1000 játékos otthona

Míg a crossplaynek köszönhetően bajnokságunk minden NextGen (Playstation 5, és XBOX Series X|S) konzolon, illetve PC-n is elérhető, a fordulók lebonyolítása, és a hírek közlése egy helyen zajlik: A HPCL Discord szerverén! Lépj be még ma, és tapasztald meg, milyen is a HPCL közösségének részese lenni!

A league table with our latest season

Kiszámítható, stabil működés

A Hungarian Pro Clubs League immár 8. éve rendez bajnokságot az EA FC Clubs, 11 v 11 sportszimulációs játékmodjában. A 16. HPCL szezonban 27 csapat küzdött az első és másodosztály bajnoki címéért. A 22 fordulós bajnokságon kívül a Magyar Kupa, a Szuperkupa, illetve a VPG Bajnokok ligája és Európa Liga indulási helyekért is folyt a verseny hétről hétre!

Mutasd meg magad és csapatod a világnak! A HPCL bajnokságának minden fordulóját élőben közvetítjük sportkommentátor kísérésével! Bajnokságunkat bárki követheti a legnagyobb online média platformokon, így barátaid is élvezhetik mérkőzésedet és szurkolhatnak, csak úgy mintha egy valós futball csapat részese lennél!