Hölgyeim és uraim! Az utolSHOW!

Elérkeztünk a FIFA 22 és a K&H MNEB HPCL idei szezonjának záródarabjához, az utolsó fordulóhoz amely soha nem látott izgalmakat tartogat a végjátékban. Na jó, ez egy kicsit komolynak tűnt tőlem, de nézzétek el nekem, mert egy ilyen befejezés bizony, ilyen hangvételt kíván. A csapatoknak innen is sok sikert kívánok a mai naphoz és remélem a lehető legtöbben fogjátok jó szájízzel befejezni a mai estét.

TrollFoci-Hálószaggató eSport vs HELL Honvéd

Kezdésnek máris lesz itt egy elmaradt meccs. Két cikkel ezelőtt már bőven kielemeztem a témát szóval többet nem szentelnék már neki. Van így is épp elég kalamajka körülötte 🙂

Veszprém Futsal eSport vs LvL Up eSport

Most ismételjem magam? Ezek a srácok is pótolják ami elmaradt. Ha a LvL Up nyerne akkor még izgalmasabbá tehetné a végét…

Fertőszentmiklós eSport vs SC Sopron Esport

Ha van kiesési rangadó a földön akkor ez az! A Fertőszentmiklósnak elég lenne egy pont a biztos osztályozó helyhez, míg a Sopronnak nyernie kell, hogy maradjon egy halvány reménysugár az osztályozóra. Igaz ehhez az is kell, hogy a Fertő a másik meccsét is elbukja. Láttunk már csodákat és én hiszek is benne, de az a megérzésem, hogy már itt eldől a dolog és az FSE játszik osztályozót a másodosztály harmadikjával. Azért sok siker kívánok soproni barátaimnak!

Grosics Alapítvány vs SC Sopron

A Grosics megcsinálta. Mindenki a másodosztályban látta már őket, de nagy véghajrát vettek és jövőre is láthatjuk őket az első osztályban. Ahogy feljebb is említettem már a Sopronnak nyernie kell. Ennek a meccsnek a végkimenetele attól is függ mit játszik az első meccsen a Sopron. Ha ott nyernek akkor ebből egy izgalmas meccs is kerekedhet. Amennyiben a Sopron az első meccsen nyer akkor itt is fog, ha ott nem akkor viszont itt egy baráti focika lesz már csak.

MTK Budapest eSport vs Fertőszentmiklós eSport

Az MTK-nak ez a hétvége már édesmindegy, hisz se előre se hátra. Két hete kiszálltak a buliból azóta pedig láthatóan nem érdekli őket az egész. Valószínűleg ma este sem fogják magukat megerőltetni, így ha az FSE a Sopron ellen nem is, akkor majd ezen a meccsen összekaparja azt az egy pontot legalább.

HELL Honvéd vs LvL Up eSport

A Honvéd a bajnoki címért, de minimum a dobogóért megy szóval nincs ezen mit szépíteni valószínűleg mészárlás lesz. Igaz, ha a LvL Up meglepi a Veszprémet akkor még küzdhetnek az életben maradásért, de nem hiszem, hogy ez sikerülni fog nekik. Húzzátok be mixen a hendi hazait.

TrollFoci-Hálószaggató eSport vs Grosics Alapítvány

3 meccs, 3 győzelem. Ennyi választja el a Troll-t a bajnoki címtől szóval muszáj menniük előre. A Grosics kényelembe helyezhetné magát, de nem fogja megtenni és bizony tenni akar azért, hogy legyen beleszólása a bajnokság végkimenetelébe. Érthető okokból most is csak a gólokra fogadok. 2-3 gólnál most nem lesz több.

Puskás Akadémia eSport vs ZTE FC eSport

A Puskás a bajnokságért, a ZTE az esetleges dobogóért küzd ezen a hétvégén, így izgalmakban itt sem lesz hiány. Győztesre kivételesen itt sem fogadnék, mert megrágalmaznának, hogy a szívemre hallgatok szóval maradjunk a góloknál. 2 gól minimum esni fog.

LvL Up eSport vs DVTK e-Sport

A DVTK újoncként megcsinálta azt, amit kevesen tudnak és simán bent maradt, de ettől függetlenül nem fogják fél gőzzel venni a dolgokat, mert nem olyan fából faragták őket. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem teszik széppé a LvL Up búcsúját.

Hajdúnánás FK – Goolasso vs MTK Budapest eSport

Ez a meccs már az ég világon semmiről nem dönthet, így a kérdés csak az, hogy mozizni vagy kártyázni fognak a srácok? A Hajdúnánást ismerve ők azért szeretnék majd mosollyal az arcukon befejezni a szezont, úgy igazi sportemberhez méltó módon.

Veszprém Futsal eSport vs HELL Honvéd

A Veszprém ennek a szezonnak az egyik nagy vesztese. Ott figyelgettek az első háromban, míg egyszer csak jött a lejtmenet. Dobogóra vártam őket idén, de ahogy a tippjeim nagy része, úgy ez sem jött be. A Honvéd körülményei pedig ismertek és valószínűleg nem fognak hibázni.

ZTE FC eSport vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

Ez az a mérkőzés aminek a végkimenete sok mindentől függhet, de leginkább attól, hogy miként sikerül a két csapat első meccse. Mindenesetre az biztos, hogy egy végletekig kiélezett meccs lesz. A két csapat találkozói sosem a gólokról szólnak, így most sem lesz több 2 gólnál.

DVTK e-Sport vs Puskás Akadémia eSport

Nehéz erről a meccsről úgy írni bármit is úgy, hogy ne kődobálás áldozata legyek a végén. A DVTK-t már tudjuk, hogy mire képes a nagyok ellen, A Puskásnak viszont hengerelnie kell. HAJRÁ SZÉP FOCI!

Veszprém Futsal eSport vs Hajdúnánás FK – Goolasso

A forduló és a cikkem utolsó mérkőzése egyben, így nem kívánok mást a két csapatnak csak azt, hogy érezzék jól magukat és játszanak egy jót. Sok sikert uraim!

Minden cikkemet úgy fejeztem be, hogy részemről ennyi volt, de ez most végképp igaz. Köszönöm mindenkinek, aki akár csak egyszer is rákattintott a cikkekre vagy vette a fáradtságot és elolvasta őket még, ha csak azért is tette, hogy utána megmondhassa a tutit.

Remélem legalább egy részetek ugyanannyira élvezte ezt a komolynak cseppet sem mondható cikksorozatot, mint én amikor írtam őket. Kellemes pihenést kívánok mindenkinek. Ősszel vagy így, vagy úgy, de találkozunk.

Ha a nyári szünet alatt hiányoznék akkor itt megtaláljátok a sorozat előző részeit.

1.rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
Bejelentkezés