Egy ilyen forró, nyári napon az ember mi másra is vágyhatna…

Ha nem a „jósol a szerkesztő” aktuális részére. Hiába mondjátok, hogy nem, attól még tudom, hogy remegve várjátok azt, hogy épp mit böfögők ide. Szerencsére egyre többen írtok azt kérdezve, hogy lesz-e rész a héten is szóval már csak értetek is muszáj folytatni a megkezdett munkát. A többieknek kitartást, még két hétvége és vége lesz ennek a nagyszerű sorozatnak is. Na, de lássuk, hogy a mai napon mi vár a nagyérdeműre.

ZTE FC eSport vs MTK Budapest eSport

A ZTE és az MTK is dobogós álmokat sző. Epekedve várják, hogy valaki hibázzon az elejéből és átvehessék a helyüket. Aki veszít az már biztos, hogy kiszáll a dobogóért folytatott küzdelemből. Szerintem ennek a meccsnek két „vesztese” lesz, mert döntetlen szagú a kimenetel, az pedig egyik félnek sem lesz jó.

TrollFoci-Hálószaggató eSport vs Hajdúnánás FK – Goolasso

A Troll már nem bukhat pontokat, a Hajdúnánás pedig kényelmesen befészkelte magát a középmezőnybe. Kieshetni már nem eshetnek ki, de a dobogó sem elérhető számukra. Ettől függetlenül egyik fél sem fogja félvállról venni a meccset és bármi megtörténhet. Mint az odavágón, úgy most is 2-3 gólt tippelek.

TrollFoci-Hálószaggató eSport vs SC Sopron Esport

A két csapat jó barátságot ápol egymással, de ez a mérkőzés most közel sem lesz egy barátságos, hisz az egyik a bajnoki címért, míg a másik az első osztályú tagságért játszik. Ízig-vérig izgalmas mérkőzésen fognak potyogni a gólok. 2,5 alá nem adják a felek.

ZTE FC eSport vs DVTK e-Sport

A DVTK egy győzelem esetén teljesen megnyugodhatna és készülhetnek a következő szezonra, ám ez nem lesz egyszerű, mert a ZTE nagyon elkapta a fonalat. Ez ezen a mérkőzésen sem lesz más. Tudom, hogy a DVTK nagyon várja a jóslataimat, de ennek sajnos most ők sem fognak őrülni. Egy góllal jobb lesz a ZTE.

Grosics Alapítvány vs MTK Budapest eSport

A Grosics szintén egy győzelemre van attól, hogy megnyugodhasson. Már-már így is bibliai az ő feltámadásuk, de ez a feltámadás most nem lesz elég az MTK ellen. Ha szoros meccsen is, de nyerni fognak a kék-fehérek.

Puskás Akadémia eSport vs HELL Honvéd

Az est fénypontja. A derbik derbije. Egyszerű a képlet: Ha a Puskás nyer nagy lépést tehet az újabb bajnoki cím felé, a Honvéd meg maximum az ezüstöt célozhatja meg. Fordított helyzetben viszont régen látott izgalmakat hozhat majd az utolsó forduló. Szívem szerint az izgalomra szavaznék, de legjobb esetben is egy X van benne ebben a meccsben.

Fertőszentmiklós eSport vs Veszprém Futsal eSport

A Veszprém nagyon elszúrta a végjátékot. Ahogy bekezdtek, úgy engedtek ki az utolsó fordulókra. Az FSE viszont egy jó adag szerencsével még akár bent is maradhat osztályozó nélkül, mert elkezdtek pontokat csenegetni. Ez ma este is így lesz. Ennyi döntetlen még nem volt egy fordulóban, mint ami ma este lesz, de ez a meccs is pontosztozkodással ér majd véget.

LvL Up eSport vs Hajdúnánás FK – Goolasso

A LvL Up-nak egy kisebb csoda kellene ahhoz, hogy jövőre is az első osztályban találkozzunk velük. A Goolasso verheti az utolsó szöget abba a bizonyos koporsóba és meg is fogja tenni.

SC Sopron Esport vs ZTE FC eSport

Sok hozzáfűzni valóm nincs ehhez a meccshez, mert már minden sablon, közhelyes dumát el lőttem. Sok izgalom itt nem lesz sajnos és nyer a ZTE.

DVTK e-Sport vs Grosics Alapítvány

Alsóházi rangadó a javából. A DVTK kezdheti nézni a nyári szálláshelyeket, mert ezt behúzzák és innentől kényelmesen hátra dőlve várhatják a nyarat és az őszi szezont az első osztályban.

MTK Budapest eSport vs Puskás Akadémia eSport

Ha az összképet nézzük itt bármi történhet, de nem tudom, hogy az MTK mennyire hisz abban, hogy még oda érhetnek. Ha elhiszik győzhetnek, ha nem akkor viszont köszönte szépen a Puskás. Szerintem nem adják fel és behúzzák ezt a meccset.

HELL Honvéd vs Fertőszentmiklós eSport

Nincs mese, a Honvédnak mindent nyernie kell, ha végre oda szeretne érni. Ennek pedig az FSE fogja meginni a levét.

Részemről ennyi lett volna. Jöhetnek a tippjeitek szokás szerint.

És ne feledjétek: Sose hagyjon el a remény.

A sorozat előző részeit pedig itt megtaláljátok:

1.rész
2. rész
3. rész
4. rész

Bejelentkezés