Vasárnap révén elhoztam nektek az újabb Vad Angyal epizódot…

Pontosabban a „jósol a szerkesztő” legfrissebb részét. Innen is köszönöm annak az egy embernek, aki lájkolta a legutóbbi cikk posztját, mert most majd mehetek behajtani érte a jussom. Na de lássuk, hogy mit tartogat nekünk a következő forduló az első osztályban.

Grosics Alapítvány vs ZTE FC eSport

A Grosics kezdi összeszedni magát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy, ha csak egy ponttal is, de első osztályú tagságot érő helyen vannak a LvL Up előtt. Ennek ellenére ezen a meccsen a ZTE bizonyulhat jobbnak, ha csak nem jönnek azok a bizonyos Grosics szögletek.

Hajdúnánás FK – Goolasso vs HELL Honvéd

A Hajdúnánás is kezd visszavenni annak ellenére, hogy nem rég megviccelték a TrollFoci-t is. Ez a lendület már nem tartott ki nekik a múlt hétre, mert beleszaladtak egy laza ötösbe az MTK ellen és a Veszprém ellen is pont nélkül maradtak. A Honvédnak három meccse is lesz ma este. A kérdés csak az, hogy mennyire fognak erre a meccsre fókuszálni. Frissen, melegébe szerintem hozni fogja ezt a meccset a Hell Honvéd.

Puskás Akadémia eSport vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

Gyűlölöm szeretett csapatom meccseit megtippelni, dehát ez nem kívánságműsor. Az odavágón a szezon legjobb meccsét produkálta ez a két csapat és hét gólós meccsen tudott nyerni a TrollFoci. Ezúttal kevesebb gól fog születni, de a győztesre nem tippelnék. 2-3 gól közé teszem a meccset.

Grosics Alapítvány vs Fertőszentmiklós eSport

Nem akármilyen rangadó van itt kilátásban kérem szépen. Ahogy fentebb írtam a Grosics kezdi magát összeszedni, de ugyanez elmondható a tök utolsó FSE-ről is. Az idei szezonjuk szappanoperába is beillene. Horror, dráma, nevetés. Igazából volt itt minden, mint a cirkuszban, de kezdik összekapni magukat. Az MTK csak egy góllal múlta felül őket az előző fordulóban és fontos győzelmet arattak a LvL Up ellen a bentmaradást illetően. Egy x bizony benne van a levegőben.

ZTE FC eSport vs LvL Up eSport

A ZTE-nek ez egy ordítóan sima meccs kellene, hogy legyen, de ebben a bajnokságban már nincsenek sima meccsek. Igaz, ha szűkösen is, de azért valószínűleg behúzzák így is az egerszegiek.

DVTK e-Sport vs Veszprém Futsal eSport

A DVTK eddig a TOP4 minden csapatát megtudta viccelni és legalább egy pontra jó volt ellenük. Vajon a veszprém is beáll ebbe a sorba? Szerintem igen. A DVTK most is el fog csenni egy pontot. Ha nem, akkor meg így jártam.

HELL Honvéd vs ZTE FC eSport

Az előző forduló elhalasztott meccse. Szükség volt a halasztásra, mert nem mindenki ismeri az órát 😀 Mindkét csapat benga csatárral támad, de a Honvéd mérföldekkel jobban kitudja ezt használni. Minimum két gólos Honvéd győzelem van kilátásban.

Veszprém Futsal eSport vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

Az első meccsen aránylag simának mondható TrollFoci győzelem született, ám azóta a Veszprém feltámadt és bejelentkezett a bajnoki címért. Aki ezen a meccsen kikap az kieshet a kosárból. Győztesre itt sem tippelnék, de a gólok potyogni fognak. 2,5-nél biztos, hogy több gólt fogunk látni.

LvL Up eSport vs MTK Budapest eSport

Esküszöm, hogy nem a LvL Up az, akit most épp kispéciztem magamnak, de sajnos az eredmények nem azt mutatják, hogy ők most fognak feltámadni. Az MTK elkapta a fonalat és ez ezen a meccsen is látszódni fog. Házat, asszonyt a vendégre.

Fertőszentmiklós eSport vs DVTK e-Sport

Az első meccse mindkét csapatból sokat kifog venni és sokat fog számítani, hogy ki, milyen eredményt ér ott el, ráadásul roppant jó kapcsolatban van a két klub egymással. Háborúban viszont nincs barátság, szóval Jani Alvesék nyögvenyelően, de behúzzák a meccset.

Puskás Akadémia eSport vs SC Sopron Esport

A sopron elindult azon a bizonyos lejtőn és nem hiszem, hogy ez a meccs lesz az, ahol észhez térnének. Országos hazai van kilátásban, de ne legyen igazam.

SC Sopron Esport vs Hajdúnánás FK – Goolasso

A múlt heti pontvesztéseket ezen a meccsen kezdheti el pótolni a Hajdúnánás, de itt talán több keresnivalója lesz a Sopronnak, mint a Puskás ellen. Szoros meccsen bármi történhez igazából, de ha fogadni kellene akkor a Nánásra tenném a pénzemet.

Részemről ennyi lett volna. Jöhetnek a tippjeitek, megjegyzéseitek. A meghívásokat meg előre is köszönöm. Jövő héten folytatás következik (vagy nem).

Ha unatkoztok akkor pedig visszaolvashatjátok a sorozat előző részeit:
1. rész
2. rész

Puszi, Pacsi.

Bejelentkezés