Újabb Vasárnap, újabb forduló a K&H MNEB HPCL berkein belül, így ma este is több száz játékos fut ki a virtuális gyepre.

Az első „Jósol a szerkesztő” cikkem irdatlan nagy sikereket ért el (SOHA, DE SOHA SENKI), ezért bátorkodom újra megtippelni az első osztály mérkőzéseinek végkimenetelét. A cikk továbbra is a saját, szubjektív véleményemre épül, ami némi humort is tartalmaz. Senki ne vegye személyesnek a dolgot, továbbra is peace & love. 😊 A virágokat ezután ne privátba küldjétek, hanem az öltözőmbe. Köszönöm.

HELL Honvéd vs Grosics Alapítvány

A srácok halasztottak egyet és most pótolják, amit kell. A meccsről az első cikkemben megtalálsz mindent.

Hajdúnánás FK – Goolasso vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

A TrollFocinak minden mérkőzésére rábigyeszthetőa „menekülés a győzelembe” főcím, hisz a mezőny eleje egyben van, mint az a bizonyos bugyi. Elég egy hiba és elveszíthetik első helyüket a tabellán. A Hajdúnánás mindenkinek kellemetlen ellenfél és remek erőt képvisel. Kutya legyen a talpán, aki megmondja mi lesz ennek a vége. Ezt a meccset rátok bízom szóval kommentbe jöhetnek a tippek.

LvL Up eSport vs Veszprém Futsal eSport

Most mit mondjak? Szívesen, Veszprém. Legutóbb sikerült őket úgy felhergelnem, hogy elverték a Puskást és gurítottak egy ötöst a Fertőszentmiklósnak. Nem vártam őket a dobogó közelébe,erre tessék. A LvL Up, ha véletlen most játszani is akar akkor beleszaladhat a késbe, ha viszont megint az egész csapat beáll a kapuba akkor egy döntetlenre jók lehetnek.

Fertőszentmiklós eSport vs HELL Honvéd

A Fertőszentmiklós javuló tendenciát mutat. A 8-0 után már „csak” 5-1 kaptak ki a Veszprémtől. Ha követik a sor akkor most egy 2-2 eredménynek kellene születnie, de kétlem, hogy a Honvédot megtudják fogni. Csak remélni tudom, hogy nem lesz igazam, de itt egy csúnya Honvéd győzelem van kilátásban.

Puskás Akadémia eSport vs MTK Budapest eSport

A Hajdúnánás – TrollFoci mellett ez a másik mérkőzés, amire akkor sem fogok tudni jó tippet adni, ha reggelik veritek a fejem a falhoz. Az MTK nagyon szereti a döntetleneket, a Puskás meg vagy elkapja a fonalat vagy sem. Itt bármi lehet, de azért ide böfögök egy Puskás győzelmet tippnek.

Grosics Alapítvány vs DVTK e-Sport

A DVTK ahogy bekezdett, úgy esett most vissza teljesítményben, míg a Grosics talán kezd egy kicsit magára találni. Legalábbis ezt mutatja az, hogy a Puskás csak a végén tudta megverni őket, míg az MTK ellen már összejött egy darab pontocska. A Grosics komoly versenyt fut a Fertővel a bentmaradást illetően szóval illene nekik elkezdeni nyeregetni is. Talán majd most? Ha ez egy online fogadóportál lenne akkor X2-re tenném a pénzem.

ZTE FC eSport vs SC Sopron Esport

A ZTE elhitte, de végül beragadt a fék és a mezőny közepén tanyáznak, míg a Sopron a kezdeti lendület után szintén visszaesett és láthatóan szokniuk kell még mindig az első osztály iramát, mert a második félidőre rendre elfogynak. Valószínűleg a rutin most is nagy tényező lesz és a ZTE behúzza a meccset.

MTK Budapest eSport vs Hajdúnánás FK – Goolasso

Óriási kérdőjel. Minden attól függ, hogy az MTK védelmének épp mennyi kedve van játszani. Ha oda figyelnek nyerhetnek, ha nem akkor viszont Hajdúnánási győzelem lesz. Én meg épp ezért mondok egy döntetlent 😀

HELL Honvéd vs Veszprém Futsal eSport

Egyértelműen a forduló rangadója. Ha valaki azt mondja nekem egy hónapja, hogy a Veszprém veszélyt jelenthet a Honvédra kinevetem, de a srácok tettek róla, hogy ne így legyen. Csak azért mondok Honvéd győzelmet, hogy a Veszprém megint felszívja magát és utána megköszönhessék nekem. Ja meg azért, mert a Zozy colos csatárral támad.

DVTK e-Sport vs LvL Up eSport

A DVTK menni fog előre, míg a LvL Up elhiszi, hogy van keresnivalója ezért támadni is fognak. Gólgazdag meccsen fognak X-elni. Mivel ez leírtam, így fixen egy dögunalmas, egy gólos meccs lesz belőle.

SC Sopron Esport vs Fertőszentmiklós eSport

Ez egy orbitálisan nagy kiesési rangadó lesz. Egyik csapat sem parádézik és mindketten zsák számra gyűjtötték a kapott gólokat az elmúlt fordulóban. A mérkőzés kimeneteléről az új igazolások fognak dönteni. A Sopron támadójátékában egy kicsit több fantáziát látok, így nekik adnám a három pontot, de ez közel sem ilyen egyszerű. 1-1 ponttal fognak gazdagodni a csapatok.

ZTE FC eSport vs Puskás Akadémia eSport

Garaba támad a copy & paste colos csatárral, de ez olyan kevés lesz, mint anyósomban a jóindulat. A Puskás magabiztos játékkal fog kapaszkodni az élmezőnybe.

Grosics Alapítvány vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

Amikor a TrollFoci legutoljára ilyen hosszú veretlenségi szériát tudhatott maga mögött akkor pont a Grosics volt az, aki azt megszakította. NA ez most nem fog megtörténni. Közel sem lesz gólzáporos, de győzni fog a Hálószaggató.

Részemről ismét ennyi. Kommentbe jöhetnek ismét a tippek, észrevételek. Sok sikert mindenkinek! Puszi, Pacsi

Konczi

Bejelentkezés