Az esti mérkőzés előtt sikerült elkapni a két csapatkapitányt, akik örömmel álltak a rendelkezésünkre.

Hogyan sikerült a felkészülési időszak a szezon előtt?
Antal R.: Adminisztrációs problémák miatt egy igen nehéz és gyötrelmes felkészülésen vagyunk túl, amennyiben erről az oldalról közelítem meg, ha csak a játékot nézzük úgy gondolom egy sikeres felkészülésen vagyunk túl, összeszedett csapat lettünk és nagy elánnal indulunk a bajnokságnak.
Rácz A.: Jól sikerült a felkészülés, bár ahogy más csapatokat, így minket is megtréfált az EA az új karakterfejlődéssel és XP rendszerrel. (Idén majdnem ötször több mérkőzésre van szükség a karakterek maximumra fejlesztéséhez – a szerk.)

Rácz András - MTKRácz András, az MTK Budapest eSport csapatkapitánya (Forrás: Facebook)

Milyen eredményt vársz a mérkőzéstől?
Antal R.: Egy nehéz mérkőzésre számítok, de úgy gondolom ha sikerül a magabiztos játékunkat nyújtani akkor csak a virtuális kupával távozhatunk!
Rácz A.: Mindenképp a győzelem a cél. Tökéletes szintfelmérő lesz a szezonra nézve.

Melyik játékosod jelentheti a különbséget a mérkőzésen?
Antal R.: Hát itt két játékost szeretnék kiemelni, a csapat két végén játszó játékosomat, a kapusunkat Szűcs Józsefet, aki elképesztő formában véd a játék megjelenése óta és Stelcz Mártont, akit többen ismerhetnek név hallatán a VB selejtezőkről, ahol ugye házi gólkirály volt. Bízok benne, hogy mind a ketten ott folytatják, ahol az előző fifát abba hagyták.
Rácz A.: Bízom benne, hogy az új érkezők valamelyike borsot tud majd törni az ellenfél orra alá. Akár a mai mérkőzésen, akár majd a jövőben.

Antal Richárd - Puskás AkadémiaAntal Richárd, a Puskás Akadémia eSport csapatkapitánya (Forrás: Facebook)

Melyik játékost emelnéd ki az ellenfél csapatából, és miért?
Antal R.: Szerintem ez nem is lehet kérdés, a kapus Bíró André az, akit mindenféleképpen meg kell említeni, hiszen amit ő is korábban nyújtott az MTK-ban és a Magyar Válogatottban egyaránt az valami hihetetlen!
Rácz A.: Stelcz Márton. Az utóbbi időben megmutatta, hogy nem véletlen szemezgetnek vele és környékezik meg a “legnagyobb” csapatok és a válogatott szövetségi kapitánya egyaránt.

Idén lesz 5 éves a HPCL, milyen élményekkel gazdagodtatok ebben az időszakban vagy melyik a legszebb élményed az elmúlt évekből?
Antal R.: Sikerre éhes vagyok, mint mindig is! Nyertem II. osztály-t, jutottam be Magyar Kupa döntőbe, nyertem EB-t mint szövetségi kapitány, de igazából ez még mindig kevés, szeretnék bajnokságot nyerni, kupákat nyerni, és az “A” válogatottat VB-re juttatni.
Rácz A.: Természetesen a 9. szezon, ahol eddig egyedülálló módon sikerült tripláznunk.

Sok sikert kívánunk mindkét csapatnak az estére és természetesek a következő szezonra is!

Bejelentkezés